Puošnus Velykų kepsnys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Puošnus Velykų kepsnys


INGREDIENTAI:

1 kg veršienos,
200 g kiaulienos šoninės,
250 g šparaginių pupelių,
10 juodųjų alyvuogių,
2 skiltelės česnako,
pipirų,
druskos,
prieskonių.


GAMINIMAS:

Veršieną įtrinkite druska, pipirais, susmulkintu česnaku ir suvynioję palaikykite 12 val. šaltai. Šparagines pupeles virkite pasūdytame vandenyje. Atvėsusias pupeles ir alyvuoges sudėkite išilgai ant išklotos mėsos vidurio.

Paskaninkite druska bei prieskoniais. Susukite vyniotinį. Jo viršų apvyniokite labai plonai supjaustytos šoninės juostelėmis. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Kepsnį galite valgyti karštą, ir šaltą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668