400 g spagečių,
2 kiaušiniai,
100 g majonezo,
5 pieniškos dešrelės,
1 poras,
5 pievagrybiai,
200 g pomidorų padažo,
2 marinuoti agurkai,
150 g fermentinio sūrio,
truputis krapų,
petražolių,
universalaus prieskonių mišinio,
makaronų prieskonių.
GAMINIMAS:
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, suverskite į kiaurasamtį, perliekite šaltu vandeniu ir palikite, kad nuvarvėtų ir atvėstų. Atvėsusius makaronus sumaišykite su kiaušiniais. Į riebalais pateptą skardą suverskite makaronus ir patepkite majonezu. Ant majonezo sudėkite supjaustytas dešreles ir smulkiai supjaustytus porus.
Pabarstykite prieskoniais ir sudėkite supjaustytus pievagrybius, tada užtepkite pomidorų padažo ir sudėkite riekelėmis supjaustytus agurkus. Gausiai užtarkuokite sūrio ir viršų pabarstykite petražolėmis. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20-25 min.