4 bulvės,
4 saulėje džiovinti pomidorai,
didelė morka,
svogūnas,
2 česnako skiltelės,
pusė šaukšto šviežių smulkintų rozmarinų,
2 šaukštai aliejaus,
1,5 stiklinės natūralaus daržovių sultinio,
druskos,
pipirų,
natūralaus jogurto (sriubai pagardinti),
saujelė baltos duonos skrebučių.
GAMINIMAS:
Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite, sugrūskite kartu su šviežiu rozmarinu ir kelias minutes pakepinkite aliejuje. Saulėje džiovintus pomidorus susmulkinkite, sumeskite į svogūnų ir rozmarinų masę, irgi kelias minutes pakaitinkite. Bulves ir morką nulupkite, supjaustykite kubeliais, suverskite į keptuvę, trumpai pakepinkite, tada supilkite daržovių sultinį, keptuvę uždenkite ir kaitinkite ant mažos ugnies 20 min.
Galiausiai pasūdykite ir pagal sdkonį pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Paruoštą sriubą pilkite į aukštą indą, iki vientisos masės išplakite elektriniu plakikliu, dar kartą pakaitinkite ir išpilstykite į dubenėlius. Tiekite su jogurtu ir skrudintais baltos duonos kubeliais.