500 g kiaulienos,
50 g smulkinto aitriojo pipiro,
1 šaukšto aliejaus,
1 citrinos,
2 šaukštų raudonojo vyno acto,
5 šaukštų alyvų aliejaus,
po ryšelį salotų ir ridikėlių,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Mėsą pagardinkite druska ir įtrinkite smulkintu aitriuoju pipiru. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iš visų pusių 6-8 min. apkepkite mėsą, po to suvyniokite į foliją ir padėkite šiltai. Citriną nuplaukite, supjaustykite plonais griežinėliais, lengvai pakepkite keptuvėje, kurioje kepė mėsa, ir išėmus padėkite šalia.
Į keptuvę supilkite actą, alyvų aliejų, įberkite žiupsnelį druskos, pipirų, keletą minučių pakaitinkite ir nuimkite nuo ugnies. Salotas ir ridikėlius nuplaukite. Mėsą supjaustykite griežinėliais, kartu su citrina dėkite į lėkštę, apliekite padažu ir su salotomis, ridikėliais patiekite į stalą.