Pikantiška kiauliena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pikantiška kiauliena


INGREDIENTAI:

500 g kiaulienos,
50 g smulkinto aitriojo pipiro,
1 šaukšto aliejaus,
1 citrinos,
2 šaukštų raudonojo vyno acto,
5 šaukštų alyvų aliejaus,
po ryšelį salotų ir ridikėlių,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Mėsą pagardinkite druska ir įtrinkite smulkintu aitriuoju pipiru. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iš visų pusių 6-8 min. apkepkite mėsą, po to suvyniokite į foliją ir padėkite šiltai. Citriną nuplaukite, supjaustykite plonais griežinėliais, lengvai pakepkite keptuvėje, kurioje kepė mėsa, ir išėmus padėkite šalia.

Į keptuvę supilkite actą, alyvų aliejų, įberkite žiupsnelį druskos, pipirų, keletą minučių pakaitinkite ir nuimkite nuo ugnies. Salotas ir ridikėlius nuplaukite. Mėsą supjaustykite griežinėliais, kartu su citrina dėkite į lėkštę, apliekite padažu ir su salotomis, ridikėliais patiekite į stalą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668