Vėrinukai su paprikomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vėrinukai su paprikomis


INGREDIENTAI:

700 g veršienos (tinka kiauliena ar aviena),
2-3 svogūnų,
5 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 paprikų,
1 citrinos sulčių,
2 skiltelių česnako,
1 šaukštelio raudonėlių prieskonių,
1/2 šaukštelio čiobrelių prieskonių,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais, svogūną-skiltelėmis ir išskaidykite, išvalytas paprikas-ketvirčiais. Į indelį supilkite aliejų, citrinų sultis, sudėkite smulkintą česnaką, prieskonines žoleles, įberkite žiupsnelį druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite. Marinatą supilkite ant mėsos ir išmaišykite.

Dubenį su mėsa pridenkite ir pamarinuokite 5-7 val., retkarčiais pamaišykite. Po to mėsą, svogūnus ir paprikas pramaišiui suverkite ant iešmelių. Likusiu marinatu aptepkite šašlykus ir dėkite ant įkaitusios kepsninės. Kepkite apie 10 min., tada apverskite, sutepkite marinatu ir dar pakepkite apie 10-15 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668