2 stiklinių miltų,
1 1/4 stiklinės cukraus,
250 g sviesto,
100 g aliejaus,
20 g aguonų,
3 šaukštelių kakavos,
6 kiaušinių,
1 pakelio vanilinio cukraus,
1 pakelio vanilinio pudingo,
1 pakelis kisieliaus,
2 šaukštelių kepimo miltelių.
GAMINIMAS:
Sviestą ištrinkite su cukrumi. Įdėkite trynius, įberkite miltus, persijotus su kepimo milteliais, vanilinį cukrų, supilkite aliejų ir išplaktus iki putų baltymus. Išmaišykite tešlą, ją padalinkite į 4 dalis. Į vieną dalį įmaišykite pudingo miltelius, į antrą-kisielių.
Į trečią dalį įmaišykite kakavą, į ketvirtą-aguonas. Tešlą pakaitomis sukrėskite į pailgą kepimo formą, pateptą riebalais. Peiliu pavedžiokite, kad sluoksniai šiek tiek susimaišytų. Pašaukite į 170 laipsnių orkaitę, kepkite apie 50 minučių.