200 g migdolų,
2 kiaušinių baltymų,
100 g cukraus,
50 g rudojo cukraus,
1/2 šaukštelio cinamono,
žiupsnelio druskos.
K r e m u i:
4 šaukštų maskarponės sūrio,
3-4 šaukštų cukraus.
GAMINIMAS:
Migdolus sumalkite. Kiaušinių baltymus išplakite su žiupsneliu druskos ir dviem šaukštais cukraus. Plakdama suberkite likusį cukrų (paprastą ir rudąjį). Suplaktus kiaušinių baltymus išmaišykite su maltais migdolais. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
Šaukštu dėkite tešlą ant kepimo popieriaus. Pašaukite į 160 laipsnių karščio orkaitę. Kepkite 15-20 min. Iškepusius sausainius atvėsinkite. Maskarponės sūrį gerai išmaišykite su cukrumi. Paruoštu kremu tepkite vieną sausainio pusę ir uždenkite kitu sausainiu. Sausainiai skanūs ir be kremo.