260 g miltų,
5 šaukštų kakavos miltelių,
250 g minkšto kambario temperatūros sviesto,
100 g cukraus pudros,
žiupsnelis druskos,
2 kiaušinių baltymų,
cukraus pudros pabarstymui.
GAMINIMAS:
Dvi skardas išklokite kepimo popieriumi. Miltus sumaišykite su kakava ir persijokite. Sviestą ištrinkite iki purumo. Ant viršaus persijokite cukraus pudra, įberkite druskos, supilkite kiaušinių baltymus. Elektriniu plakikliu plakite 1 min., kol taps vientisa.
Suberkite miltus, kakavą, kruopščiai išmaišykite. Tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su norimos formos antgaliu. Į paruoštas skardas išspauskite sausainius. Pašaukite į 180 laipsnių karščio orkaitę ir kepkite 10-12 min. Atvėsinkite, pabarstykite cukraus pudra.