Mielinės spurgos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mielinės spurgos


INGREDIENTAI:

1 stiklinė šilto vandens,
1/2-2šaukšteliai sausų mielių,
1/3 stiklinės cukraus,
2 stiklinės miltų,
1/2 l aliejaus,
mėgstamos uogienės arba šviežių trintų uogų.


GAMINIMAS:

Į dubenį supilkite vandenį, sudėkite mieles, cukrų ir miltus. Gerai išmaišykite. Tešlą pusvalandžiui palikite šiltai, kad pakiltų. Įkaitinkite aliejų. Šaukštu kabinkite tešlos ir dėkite į karštą aliejų. Jo neperkaitinkite.

Kitaip spurgos akimirksniu apskrus, bet vidus liks žalias. Kad tešla neliptų prie šaukšto, vrtėtų jį pamerkti į karštą vandenį. Aliejuje spurgas vartykite ir žiūrėkite, kad nepervirtų. Dar šiltas mirkykite į uogienę ir skanaukite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668