Žuvis su agurkų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvis su agurkų padažu


INGREDIENTAI:

4 gabalėliai žuvies filė,
truputis miltų,
1 kiaušinis,
50 ml pieno,
200 g tarkuoto fermentinio sūrio,
2 stiklinės kukurūzų dribsnių,
2 šaukštai aliejaus,
30 g sviesto.

Agurkų p a d a ž u i:
2 agurkai,
1 nedidelis svogūnas,
4 šaukštai citrinų sulčių,
200 g natūralaus jogurto,
truputis druskos,
pipirų,
2 šaukštai cukraus.


GAMINIMAS:

Žuvį apvoliokite miltuose, pamirkykite kiaušinio ir pieno plakinyje; apvoliokite sūrio ir sugrūstų kukurūzų dribsnių mišinyje. Žuvį iš visų pusių apkepkite keptuvėje su aliejumi ir sviestu, kol dribsniai taps auksinės spalvos.

Sudėkite į neaukštą stiklinę arba keraminę formą ir kepkite 180 laipsnių karščio temperatūros orkaitėje apie 5-10 min. Padažui nulupkite ir smulkiai supjaustykite agurkus bei svogūną, užpilkite citrinų sultis, jogurtą, įberkite druskos, pipirų, cukraus ir gerai išmaišykite. Padažą atšaldykite ir apšlakstykite juo atvėsusią žuvį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668