Energetinė vertė: 1600 kcal
6 didelės nebirios bulvės,
1 didelis svogūnas,
6 valg. š. alyvų aliejaus,
8 kiaušiniai,
druskos.
GAMINIMAS:
Bulves nuskuskite, svogūnus nulupkite ir supjaustykite labai plonais griežinėliais. Į didelę pakaitintą keptuvę įpilkite 4 valg. š. aliejaus ir neilgai pakepinkite svogūno griežinėlius. Tuomet sudėkite bulvių griežinėlius ir pabarstykite druska. Uždenkite ir kepkite, kol bulvės suminkštės.
Neužmirškite kartkartėmis pakelti dangtį ir pavartyti. Kiaušinius su trupučiu druskos gerai išplakite. Minkštus bulvių griežinėlius atskirkite šaukštu. Svogūnų ir bulvių mišinį iš keptuvės išgriebkite kiaurasamčiu ir sumaišykite su kiaušiniais. Likusį aliejų pakaitinkite keptuvėje ir supilkite į kiaušinių ir bulvių masę.
Judindami keptuvę, apkepkite iš apačios gelsvai. Išleiskite ant didelės lėkštės ir apverskite. Antrąją pusę apkepkite taip pat gelsvai. Tortiliją padalykite segmentais ir išdėliokite ant keturių lėkštelių. Prie jos labai tiktų salotos, paruoštos iš salotų lapų, pomidorų, paprikų, svogūnų ir alyvų.