Nekeptas veršiuko kepenėlių paštetas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Nekeptas veršiuko kepenėlių paštetas


INGREDIENTAI:

600 g veršiuko kepenėlių,
150 g sviesto,
2 kietai virti kiaušiniai,
100 g sudžiūvusio batono,
3 šaukštai grietinės,
1 l sultinio,
1 morka,
1 svogūnas,
5 virti grybai,
truputis druskos,
1 šaukštelis džiovintų prieskonių mišinio arba 10 g susmulkintų mairūno, čiobrelių, melisos lapelių.


GAMINIMAS:

Kepenėles nuplaukite šaltu vandeniu, nupjaukite plėveles ir išvirkite sultinyje su morka ir svogūnu. Virtas kepenėles du kartus permalkite mėsmale kartu su virta morka, svogūnu, batonu bei kietai virtų kiaušinių baltymais.

Kiaušinių trynius išsukite su sviestu iki baltumo ir įmaišykite į kepenėlių masę. Įberkite druskos, prieskonių, sudėkite susmulkintus grybus ir grietinę. Viską išsukite. Paruoštą paštetą sudėkite į formelę, truputį paslėkite ir atšaldykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668