600 g kiaulienos nugarinės,
2 citrinų sultys,
druskos,
maltų pipirų,
česnako skiltelė.
Į d a r u i:
grybų, svogūnų, druskos, pipirų.
GAMINIMAS:
Nugarinę supjaustykite griežinėliais, išmuškite, įtrinkite prieskoniais ir apipilkite citrinų sultimis. Palikite kelias valandas pasimarinuoti. Įdarui grybus išvirkite, pakepinkite su smulkintais svogūnais, pagardinkite druska ir pipirais. Ant išmuštos mėsos dėkite po 2 šaukštus grybų įdaro, užlenkite kraštus.
Susmaigstykite mediniais iešmais arba suriškite medvilniniu siūlu, patepkite aliejumi ir dėkite į skardą. Kepkite 220 laipsnių karščio temperatūros orkaitėje apie valandą, vis palaistykite grybų arba mėsos sultiniu. Kai iškeps, iešmelių galus papuoškite ir tiekite kepsnius su virtais ryžiais.