500 g kiaulienos filė,
2 svogūnų,
2 skiltelių česnako,
žiupsnelio maltų pipirų,
mairūnų,
1,5 šaukšto miltų,
2 šaukštų pomidorų padažo,
120 g pupelių,
druskos.
GAMINIMAS:
Iš vakaro užmerkite pupeles. Smulkiai supjaustykite mėsą, svogūną ir česnaką. Visą tai pakepinkite svieste, tada supilkite pomidorų padažą ir maišydami suberkite miltus. Kai viską gerai išmaišysite ir miltai įgaus rusvą atspalvį, nuimkite nuo ugnies.
Per naktį mirkytas pupeles virkite ant mažos ugnies, kol išvirs. Kai pupelės išvirs, sudėkite pakepintą mėsą su svogūnais, įberkite druskos, pipirų bei mairūno. Viską gerai išmaišykite ir dar patroškinkite apie 20 minučių.