8 kiaulienos šoninės griežinėlių,
1 svogūno,
2 vištienos krūtinėlių,
2 šaukštų miltų,
2 česnakų skiltelių,
200 ml baltojo vyno,
400 g trintų konservuotų pomidorų,
1 mėsos sultinio kubelio,
200 g pievagrybių Vorčesterio padažo,
žiupsnelio kapotų petražolių.
GAMINIMAS:
Susmulkinkite šoninę ir vištienos filė. Supjaustykite svogūną. Kiaulienos gabaliukus porą minučių pakepinkite puode su svogūnu. Pridėkite susmulkintas česnako skilteles ir pakepinkite dar vieną minutę. Vištienos gabaliukus pavoliokite miltuose, sudėkite į puodą ir kaitinkite 3-4 minutes.
Primažinkite temperatūrą ir supilkite vyną, sudėkite pomidorus ir sutrupintą sultinio kubelį. Troškinkite vidutinėje temperatūroje 35 minutes. Sumeskite pievagrybių griežinėlius, Vorčesterio padažą ir kapotas petražoles, patroškinkite dar 3-4 minutes. Patiekite su bulvių koše arba virtais ryžiais.