1 višta,
1 stiklinė ryžių,
2 bananai,
ryšelis petražolių,
1 česnakas,
druskos,
pipirų,
prieskonių,
aliejaus,
sviesto,
džiūvėsėlių.
GAMINIMAS:
Vištą supjaustykite gabalėliais, juos įpjaukite ir pabarstykite druska, pipirais bei kitais prieskoniais. Sukapokite česnakus, susmulkinkite petražoles ir jais įtrinkite vištos gabalėlius. Paskui iškepkite aliejuje. Išvirkite ryžius taip, kad būtų birūs.
Kai višta ir ryžiai bus paruošti, svieste apkepinkite džiūvėsėliuose pavoliotus bananus (kiekvieną nuluptą bananą prieš tai perpjaukite išilgai į dvi dalis). Į didelę lėkštę suberkite ryžius, ant viršaus sudėkite vištos gabalėlius, o šonuose-keptus bananus.