Energetinė vertė: 109 kcal
T e š l a i:
200 g miltų,
trynys,
60 g birios fruktozės,
šaukštas romo,
vanilės lazdelės šerdis,
1/2 citrinos trinta žievelė,
125 g margarino.
P a p u o š i m u i:
40 g juodųjų serbentų uogienės diabetikams.
GAMINIMAS:
Visus tešlai skirtus produktus greitai suminkykite ir tešlą apie 2 valandas laikykite šaltoje vietoje. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros. Tešlą plonai iškočiokite ir apvalia formele išspauskite apskritimus. Pusėje apskritimų padarykite skyles.
Sausainius dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite apie 12-14 min. Ataušinkite. Sausainius be skylučių aptepkite uogiene, ant jų dėkite sausainius su skylutėmis. Iškepama 18 sausainių.