T e š l a i:
2 nedideli kiaušiniai,
125 g cukraus,
žiupsnelis malto muskato,
1/2 šaukštelio malto cinamono,
1/2 šaukštelio maltų gvazdikėlių,
2 lašai karčiųjų migdolų esencijos,
šaukštelis romo,
lašas konditerinio citrinų aliejaus,
125 g maltų migdolų,
125 g migdolų plokštelių,
125 g citrinų cukatų.
P u o š t i:
150 g miltinio cukraus,
spalvoto cukraus.
GAMINIMAS:
Kiaušinius plakite su cukrumi, jo vis pridėkite po šaukštą ir plakite, kol išeis vientisas kremas. Maltą muskatą, cinamoną, gvazdikėlius, romą, citrininį aliejų ir karčiųjų migdolų esenciją sumaišykite. Maltus ir pjaustytus migdolus, kubeliais supjaustytus cukatus sumaišykite su kremu.
Į riebalais išteptą skardą dėkite šešių centimetrų pločio, piršto stirumo tešlos kauburėlius. Skardą šaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros, ir kepkite apie 20 minučių. Gaminkite glajų. Nusijotą miltinį cukrų su 2-3 šaukštais karšto vandens sumaišykite į tirštą masę. Ja aptepkite dar karštus meduolius. Apibarstykite juos spalvotu cukrumi.