100 g maltos vištienos,
2 šaukštai sojų padažo,
2 šaukštai saulėgrąžų aliejaus,
200 g šviežių prieskoninių žalumynų,
100 g sojų pupelių daigų,
100 g šaldytų žaliųjų žirnelių,
150 g rūkytos vištienos,
2 svogūnai,
6 kiaušiniai,
2 česnakų skiltelės,
2 šaukštai smulkiai sutarkuotų šviežių imbierų,
2 šaukštai sausojo balto vyno,
šaukštas sezamų aliejaus,
šaukštas balzamo acto,
keli lašai "Tabasco" padažo.
GAMINIMAS:
Maltą mėsą ištrinkite su šaukštu sojų padažo ir maišant 5 min. kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Sudėkite daigus, verdančiu vandeniu nuplikytus žirnelius, žiedeliais supjaustytus svogūnus, griežinėliais supjaustytą rūkytą mėsą, suberkite susmulkintus žalumynus ir maišant kepkite dar 3 min.
Kiaušinius išplakite su sugrūstais česnakais, smulkiai sutarkuotais imbierais, vynu ir likusiu sojų padažu. Masę supilkite ant apkepusios mėsos, uždenkite keptuvę ir ant nedidelės ugnies kepkite, kol kiaušiniai sukrekės. Paruoškite padažą: sezamų aliejų sumaišykite su actu ir "Tabasco" padažu. Šiuo mišiniu apšlakstykite iškepusį omletą ir iš karto nukelkite nuo ugnies.