Paštetas iš vištos kepenėlių ir džiovintų grybų receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Paštetas iš vištos kepenėlių ir džiovintų grybų


INGREDIENTAI:

1 pak šaldytų vištos kepenėlių,
150 g virtų džiovintų grybų,
2 svogūnai,
200 g sviesto,
8 kietai virti kiaušiniai,
druskos,
pipirų,
100 g sviesto arba margarino kepti,
muskatų,
aliejaus formelėms patepti.


GAMINIMAS:

Vištų kepenėles pakepkite su 50 g sviesto arba margarino, skirto kepti, o likusiame (50 g) svieste arba margarine-kubeliais supjaustytus svogūnus. Kepenėles, svogūnus, 4 kiaušinius, sviestą ir grybus sumalkite mėsmale, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite.

Likusius kiaušinius perpjaukite per pusę ir pjūviu į apačią dėkite į aliejumi pateptas formeles. Šaukšteliu uždėkite paruošto pašteto, šiek tiek paspauskite ir 30 min. laikykite šaltai. Sustingusį paštetą išimkite iš formelių ir patiekite su majonezu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668