800 g kiaulienos išpjovos,
400 g jautienos išpjovos,
100 g sviesto,
truputis mėsos prieskonių,
druskos,
pipirų,
1 kiaušinis,
džiūvėsėlių.
GAMINIMAS:
Išpjovas supjaustykite gabalėliais, panašiai kaip karbonadui, ir labai plonai išmuškite. Kiekvieną mėsos gabalėlį pabarstykite druska, pipirais, mėsos prieskoniais ir patepkite trupučiu minkšto sviesto. Du kiaulienos ir vieną jautienos muštinukus suklokite vieną ant kito ir susukite suktinuką.
Šį suktinuką perpjaukite į tris dalis. Kiekvieną dalį apvoliokite kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose ir sumaukite ant medinių iešmelių. Iešmelius kepkite suvyniotus į foliją su trupučiu sviesto 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-40 min. Patiekite su bulvėmis arba ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.