4-6 riekės juodos arba baltos duonos,
150-200 g grybų,
1 valg. šaukštas sviesto arba margarino,
1-2 arbat. šaukšteliai miltų,
1/2 stiklinės pieno arba grietinės,
druskos, pipirų,
1 pomidoras,
1-2 valg šaukštai tarkuoto sūrio,
1 svogūnas.
GAMINIMAS:
Grybai susmulkinami, patroškinami margarine, įdedama miltų,
pamaišoma, paskui sumaišoma su pienu arba grietine ir verdama, kol padažas sutirštėja, tada pagardinama. Ant kiekvienos riekės užtepamas storas sluoksnis paruoštų grybų, ant viršaus dedamas griežinėlis pomidoro ir svogūno.
Pabarstoma tarkuoto sūrio. Svogūną galima patroškinti kartu su grybais. Sumuštiniai kepami karštoje orkaitėje (275 Laipsniai), kol paskrunda viršutinis sluoksnis.