M a l t i n i a m s:
600 g maltos mėsos,
1 kiaušinis,
1 svogūnas,
30 g sviesto,
1 piene išmirkyta batono riekelė,
2 šaukštai krakmolo,
mėsos prieskonių,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus maltiniams patepti,
1 butelis alaus,
džiovintų vaisių: slyvų,kriaušių, abrikosų.
GAMINIMAS:
Į mėsą įmaišykite plaktą kiaušinį, kubeliais supjaustytą ir svieste pakepintą svogūną, batono riekelę, krakmolą ir prieskonius. Iš paruoštos masės suformuokite maltinius ir sudėkite į aliejumi pateptą skardą.
Maltinių viršų patepkite aliejumi. Į skardą supilkite alų ir sudėkite džiovintus vaisius. Kepkite apie 1 val. 220 laipsnių temperatūros orkaitėje. Patiekite su bulvių koše.