Energetinė vertė: 1814 kcal
500 g kiaulienos,
200 g morkų,
500 g kopūstų,
1 svogūnas,
250 g virtų bulvių,
250 g prieskoninių daržovių (porų, salierų, petražolių),
1 šaukštas manų kruopų,
1/2 stiklinės pieno,
druskos,
pipirų,
kmynų.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite mažais kubeliais ir apkepinkite. Morkas ir kopūstus smulkiai supjaustykite ir nuplikykite. Puode susluoksniuokite mėsa, daržoves, ir susmulkintas prieskonines daržoves, pabarstant smulkiai supjaustytu svogūnu.
Sudėkite prieskonius, užpilkite pusantro litro verdančio vandens ir troškinkite ant silpnos ugnies. Baigiant troškinti, supilkite išplaktas su pienu manų kruopas ir dar patroškinkite. Paduodant virtas bulves supjaustykite griežinėliais ir įmaišykite į daržovienę.