Kopūstų, morkų ir mėsos troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstų, morkų ir mėsos troškinys


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 1814 kcal

500 g kiaulienos,
200 g morkų,
500 g kopūstų,
1 svogūnas,
250 g virtų bulvių,
250 g prieskoninių daržovių (porų, salierų, petražolių),
1 šaukštas manų kruopų,
1/2 stiklinės pieno,
druskos,
pipirų,
kmynų.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite mažais kubeliais ir apkepinkite. Morkas ir kopūstus smulkiai supjaustykite ir nuplikykite. Puode susluoksniuokite mėsa, daržoves, ir susmulkintas prieskonines daržoves, pabarstant smulkiai supjaustytu svogūnu.

Sudėkite prieskonius, užpilkite pusantro litro verdančio vandens ir troškinkite ant silpnos ugnies. Baigiant troškinti, supilkite išplaktas su pienu manų kruopas ir dar patroškinkite. Paduodant virtas bulves supjaustykite griežinėliais ir įmaišykite į daržovienę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668