Kepta aviena agurkų padaže receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta aviena agurkų padaže


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 1605 kcal

K e p s n i u i:
1 kg avienos (kumpio),
4 svogūnai,
1 pomidoras,
druskos,
pipirų.

P a d a ž u i:
500 g raugintų agurkų,
1/2 stiklinės grietinės,
3 šaukštai tarkuotos duonos,
druskos,
raudonųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Mėsą kepkite, kaip nurodyta recepte "Kepta aviena krapų padaže". P a d a ž u i agurkus nulupkite ir supjaustykite plonomis skiltelėmis. Į nukoštą mėsos sultinį sudėkite agurkus, tarkuotą duoną ir grietinę.

Virkite, kol agurkai suminkštės, įberkite raudonųjų pipirų ir druskos. Karštą kepsnį supjaustykite ir sudėkite į pusdubenį. Padažą paduokite atskirai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668