4 kiaulienos kepsnių su kaulais,
3 apelsinų,
1 ryšelio petražolių,
120 g sviesto,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Petražoles nuplaukite ir susmulkinkite. Vieną apelsiną perpjaukite pusiau, nutarkuokite vienos puselės žievelę, po to iš abiejų išspauskite sultis. Jas sumaišykite su petražolėmis ir 100 g sviesto, pagardinkite druska bei pipirais.
Mėsą pabarstykite druska, pipirais, įtrinkite likusiu sviestu. Dėkite ją ant įkaitintų grotelių ir kepkite apie 7-8 min. Po to apverskite ir dar pakepinkite apie 5 min.
Likusius apelsinus supjaustykite griežinėliais ir kepkite ant grotelių apie minutę. Kepsnius sudėkite į lėkštę ir į stalą patiekite su sviesto tepiniu bei keptais apelsinų griežinėliais.