110 g sviesto,
1 skiltelės česnako,
2 šaukštų smulkintų petražolių,
1 citrinos sulčių,
4 vištų krūtinėlių,
1 šaukšto alyvų aliejaus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Sviestą sumaišykite su smulkintų česnaku, petražolėmis ir citrinų sultimis, pagardinkite žiupsneliu druskos ir pipirų. Peiliu vištų krūtinėlėse įpjaukite kišenėles. Sviesto įdarą padalykite į 4 dalis, sudėkite į kišenėles ir sutvirtinkite mediniu smeigtuku, tada apšlakstykite alyvų aliejumi.
Pabarstykite druska, pipirais, sudėkite į kepimo indą, pašaukite į iki 200 laipsnių karščio orkaitę ir kepkite 20-25 min. Kartkartėmis palaistykite susidariusiu skysčiu. Į stalą patiekite su mėgstamomis daržovėmis.