1 kg morkų,
2 svogūnų,
5 šaukštų alyvų aliejaus,
4 šaukštų baltojo balzaminio acto,
1 šaukšto garstyčių,
200 g žaliųjų alyvuogių be kauliukų,
1 ryšelio svogūnų laiškų,
200 g fetos sūrio,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Morkas nuskuskite ir 20 min. pavirkite. Išvirusias supjaustykite griežinėliais. Svogūnų galvutes supjaustykite žiedeliais, alyvuoges-griežinėliais. Alyvų aliejų sumaišykite su balzaminiu actu, garstyčiomis, druska ir pipirais.
Dubenėlyje sumaišykite alyvuoges, morkas, smulkintus svogūnus ir svogūnų laiškus. Užpilkite padažu, fetos sūrį supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite ant salotų.