400 g keptos kalakutienos,
200 g apelsinų,
100 g konservuotų ananasų,
200 g raudonųjų vynuogių be kauliukų,
1 skiltelės česnako,
50 g citrinų sulčių,
50 g aliejaus,
2 šaukštų medaus,
1,5 šaukštelio vištienos prieskonių "Santa Maria",
1/2 šaukštelio malto cinamono,
žiupsnelis druskos,
50 g kepintų riešutų.
GAMINIMAS:
Susmulkinkite česnaką, sumaišykite su citrinų sultimis, aliejumi, medumi, vištienos prieskoniais, druska. Kalakutieną supjaustykite gabalėliais ir sumaišykite su paruoštu padažu.
Ananasus ir apelsinus supjaustykite gabaliukais, vynuoges perpjaukite pusiau. Vaisius sudėkite į indą ir kruopščiai išmaišykite su kalakutiena. Salotas apibarstykite riešutais bei maltu cinamonu.