4-5 kiaušiniai,
maltų pipirų,
druskos.
Bulvių košei: 5-6 virtos bulvės,
4 šaukštai miltų,
1 kiaušinis,
maltų pipirų,
bulvių prieskonių,
druskos.
GAMINIMAS:
Virtas bulves nulupame, permalame mėsmale, suberiame miltus, įmušame kiaušinį, įberiame maltų pipirų, bulvių prieskonių, pasūdome ir gerai išmaišome. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi, ištepame riebalais. Iš paruoštos virtų bulvių masės rankomis arba konditeriniu švirkštu formuojame „gėles", viduryje kiekvienos suformuotos „gėlės" padarome duobutę ir įmušame po kiaušinį. Kiaušinius apibarstome maltais pipirais ir druska. Kepame 180°C temperatūros orkaitėje 15-20 min. Iškepus tuoj pat tiekiame į stalą.