Mielinės tešlos vyniotinis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mielinės tešlos vyniotinis


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 6206 kcal

1 kg miltų,
50 g mielių,
100 g margarino,
2 kiaušiniai,
1 stiklinė pieno,
druskos.

Į d a r u i:
500 g mėsos kepsnio ar dešros,
svogūnų,
džiuvėsėlių.


GAMINIMAS:

Užmaišykite tešlą, pakildinkite. Įdarui mėsą ar dešrą sumalkite, sudėkite keptą svogūną bei džiuvėsėlius ir gerai ištrinkite. Iš tešlos iškočiokite 1 cm storio lakštą, aptepkite jį įdaru ir susukite. Vyniotinį kepkite siauroje kekso formoje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668