Ungurys, marinuotas su "Riga Black Balsam" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ungurys, marinuotas su "Riga Black Balsam"


INGREDIENTAI:

Ungurys.

M a r i n a t u i:
250 ml cukraus sirupo,
400 ml "Riga Black Balsam",
350 ml vandens.

G a r n y r u i:
kiaulės papilvės,
perlinių kruopų,
svogūnėlių,
porų.




GAMINIMAS:

Išdarinėkite ir nuplaukite ungurį. Marinate 10 min. pavirkite šviežio ungurio filė, tada jame atvėsinkite. Patiekite su lėtai kepta kiaulės papilve ir perlinių kruopų apkepu (gaminamas kaip rizotas), prie šio pridėkite svogūnėlių ir porų. Marinatą dar truputį pavirinkite ir naudokitr kaip padažą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668