T e š l a i:
200 g miltų,
100 ml šalto vandens,
1/4 šaukštelio druskos.
Į d a r u i:
300 g kiaulienos,
1 kininis kopūstas,
1 svogūnas,
truputis svogūnų laiškų,
2 skiltelės česnako,
pagal skonį sojų padažo,
saulėgrąžų aliejaus.
GAMINIMAS:
Paruoškite tešlą. Ją sukočiokite į 30 cm ilgio ir 4 cm skersmens cilindrą, uždenkite drėgnu audeklu ir palaikykite 30-40 min. Kopūstą supjaustykite plonais šiaudeliais. Taip pat supjaustykite ir kiaulieną. Susmulkinkite svogūną bei svogūnų laikus. Viską sumaišykite, pridėkite truputį smulkiai pjaustyto česnako ir sojų padažo.
Tešlos cilindrą supjaustykite 1 cm pločio griežinėliais ir kiekvieną gabalėlį iškočiokite į apskritimą. Apskritimus įdarykite paruoštu faršu ir užlipdykite. Koldūnus sudėkite į keptuvę su trupučiu įkaitusio aliejaus ir kepkite ant didelės ugnies, kol jie gražiai apskrus. Tuomet į keptuvę įpilkite verdančio vandens, uždenkite ir sumažinę ugnį virkite garuose apie 3-5 min. Po to vandenį nupilkite ir koldūnus vėl apkepkite.