Spagečiai su saldžiaisiais vyšniniais pomidorais, mairūnais ir ypač tyru alyvuogių aliejumi (Jamie Oliver) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Spagečiai su saldžiaisiais vyšniniais pomidorais, mairūnais ir ypač tyru alyvuogių aliejumi (Jamie Oliver)


INGREDIENTAI:

455 g spagečių arba lakštinių,
310-400 g prinokusių vyšninių raudonųjų ir geltonųjų pomidorų,
2 saujos šviežių mairūnų arba bazilikų lapelių,
6-8 lašai ypač tyro alyvuogių aliejaus,
1 nulupta ir plonais griežinėliais pjaustyta česnako skiltelė,
1 šaukštas baltojo ar raudonojo vyno acto,
jūros druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Sudėkite makaronus į didelį puodą verdančio sūdyto vandens ir ne per minkštai išvirkite (pasižiūrėkite į pakuotę, kiek virti). Kol makaronai verda, pomidorus perpjaukite per pusę, sudėkite į didelį dubenį, sumeskite žoleles, česnaką, supilkite alyvuogių aliejų ir actą.

Pagardinkite pagal skonį ir šiek tiek patraiškykite rankomis, kad pomidorai susispaustų. Laukite, kol išvirs makaronai. Juos nukoškite ir dar garuojančius gerai sumaišykite su pomidorais, paragaukite, ar užtenka prieskonių, ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668