Skrandukų ir perlinių kruopų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Skrandukų ir perlinių kruopų sriuba


INGREDIENTAI:

500 g vištų skrandukų,
1 morka,
1-2 svogūnai,
1/2 stiklinės perlinių kruopų,
3 l vandens,
druskos,
aliejaus kepti.


GAMINIMAS:

Vištų skrandukus nuplaukite, pašalinkite plėveles ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Perlines kruopas taip pat nuplaukite, užpilkite vandeniu ir padėkite pamirkti. Paruoštus vištų skrandukus sudėkite į puodą, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirkite, nugriebkite putas, paskui sumažinkite ugnį ir virkite uždengę dangčiu ne mažiau nei valandą, kol skrandukai taps minkšti.

Morkas stambiai sutarkuokite, svogūnus smulkiai supjaustykite. Keptuvėje apkepkite svogūnus, po to morkas. Nuo perlinių kruopų nupilkite vandenį, suberkite jas į sriubą. Kai kruopos bus beveik išvirusios, sudėkite į sriubą kepintus svogūnus ir morkas, įberkite druskos. Leiskite sriubai užvirti ir nuimkite nuo viryklės. Sriubą išpilstykite į lėkštes ir patiekite su juoda duona.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668