Įdarytas ant iešmo keptas paršelis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdarytas ant iešmo keptas paršelis


INGREDIENTAI:

4-8 savaičių amžiaus paršelis,
prieskonių,
druskos.

Įdarui:
paršelio kepenys,
virti paršelio plaučiai,
100 g virtų lašinių,
1 kiaušinis,
2 šaukštai tirpinto sviesto,
1 stiklinė pyrago džiūvėsėlių,
pipirų,
mairūno,
saujelė razinų,
druskos.


GAMINIMAS:

Nuvalyto, kaip aprašyta kepto paršelio recepte, paršelio vidus ir išorė įtrinami druska bei prieskoniais, paliekama keletai valandų įsisūrėti. Vidus prikemšamas įdaro ir užsiuvama.Kepama pamovus ant iešmo iš pradžių ant mažos ugnies, o po to ant didesnės, vis pavartant.

Paršelio kepenys sukapojamos arba permalamos mėsmale stambiais peiliukais, pridedama virtų lašinių, taip pat virti paršelio plaučiai. Viskas sukapojama, sumaišoma ir pertrinama. Į šią masę įplakamas kiaušinis, pridedama tirpinto sviesto, pyrago džiūvėsėlių, prieskonių (druskos, mairūno), saujelė razinų ir gerai išmaišoma. Šia mase prikemšamas paršelio vidus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668