Kepta lydeka receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta lydeka


INGREDIENTAI:

1 kg žuvies,
2-3 aukštai miltų,
1 stiklinė aliejaus,
druskos,
pipirų,
petražolių lapelių,
citrinos griežinėlių puošimui.


GAMINIMAS:

Lydeką nuskuskite, išskroskite, gerai išplaukite. Išimkite kaulus, supjaustykite mažais gabalėliais, kuriuos pabarstykite iš abiejų pusių druska, pipirais ir pavoliokite miltuose, kepkite įkaitintame aliejuje, iki gražiai pagels.

Po to lydeką 10-15 min. dar kepkite orkaitėje. Lydekos gabalėlius sudėkite gražia eilute į žuvies pusdubenį, apibarstykite smulkintais petražolių lapeliais bei papuoškite citrinos griežinėliais. Panašiai kepama ir kita žuvis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668