Tradicinis daugiaryžis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tradicinis daugiaryžis


INGREDIENTAI:

250 g apvalių baltųjų ryžių,
alyvuogių aliejaus,
1 svogūno,
1 kubelio paukštienos sultinio,
200 ml baltojo sauso vyno,
saujelės tarkuoto "Parmezano".


GAMINIMAS:

Keptuvėje alyvuogių aliejuje pakepinkite susmulkintą svogūną, kol pageltonuos. Supilkite ryžius ir maišydami kepkite, kol ryžiai taps peršviečiami (skaidrūs), tuomet įpilkite stiklinę baltojo vyno, maišydami kaitinkite, kol skystis išgaruos.

Pilkite karštą vandenį (apie 500 ml) su jame ištirpintu sultinio kubeliu ir maišydami virkite 16-18 min. ant silpnos ugnies. Pagardinkite druska ir pipirais. Patiekite su tarkuotu "Parmezano" sūriu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668