Kapušnikas (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kapušnikas (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

1 kg mėsos,
3-4 džiovinti grybai,
1 l kopūstų rasalo,
1 svogūnas,
šaukštas miltų,
pipirų,
lauro lapelių,
šaukštas kmynų,
druskos.


GAMINIMAS:

Kiaulieną arba jautieną be kaulų supjaustykite nedideliais gabaliukais ir, užpylus kopūstų rasalu, troškinkite, kol pasidarys minkšta. Grybus apvirkite, supjaustykite ruoželiais ir sudėkite ant mėsos.

Miltus išmaišykite su trupučiu vandens, užpilkite ant troškinio, pridėkite smulkiai supjaustytą svogūną, pipirų, lauro lapelių, kmynų, druskos. Viską užvirinkite. Kapušnikas valgomas su karštomis bulvėmis, išvirtomis su lupenomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668