Veršienos pjausniai (šniceliai) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršienos pjausniai (šniceliai)


INGREDIENTAI:

600 g veršienos,
40 g riebalų,
20 g sviesto užpylimui,
1 kiaušinis,
džiūvėsėlių,
prieskonių,
druskos.


GAMINIMAS:

Mėsa supjaustoma skersai raumenų, pamušama, pabarstomą druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama riebaluose prieš pat tiekiant į stalą.
Iškepę pjausniai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami pakaitintu sviestu, ant kiekvieno uždedama po griežinėlį citrinos arba rauginto ar marinuoto agurko, puselę slyvos. Puošiama žalumynų (petražolių, salierų) šakele. Atskirai patiekiama keptų bulvių (jas galima dėti prie pjausnių), troškintų morkų ar ridikų salotų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668