Marinuoti vėrinukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuoti vėrinukai


INGREDIENTAI:

mažyčių raudonųjų ir geltonųjų pomidorėlių,
žaliųjų paprikų,
porų,
česnakų,
prieskonių mišinio konservavimui.

M a r i n a t u i:
1 l vandens,
1 šaukštas cukraus,
0,5 šaukšto druskos,
10 šaukštų 9 proc. acto.



GAMINIMAS:

Išvalytas paprikas supjaustykite kvadratėliais (2x2 cm), porą-griežinėliais (0,7 cm). Ant ilgų medinių iešmelių pakaitomis verkite raudonąjį pomidorą, poro griežinėlį, geltonąjį pomidorą ir paprikos kvadratėlį.

Vėrinukus sudėkite į stiklainį, įberkite 1 šaukštą prieskonių mišinio, įmeskite 2-3 česnako skilteles. Užpilkite paruoštu atvėsintu marinatu, uždenkite dangteliais ir kaitinkite iki 85 laipsnių temperatūros.

Sandariai uždarykite ir apvertę stiklainius atvėsinkite. Tokius pat vėrinukus galima paruošti ir su kitomis spalvingomis daržovėmis: cukinijomis, agurkais, žiediniais kopūstais, morkomis, šparaginėmis pupelėmis ir pan. Puošnus vėrinukas gali būti patiekiamas kaip gražus ir skanus garnyras prie šventinių patiekalų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668