Grybų sūris (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų sūris (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

200 g raudonikių arba baravykų,
2 svogūnai,
5 kietai virti kiaušiniai,
2 žali kiaušiniai,
pipirų,
druskos,
kmynų,
aliejaus,
100 g rūkytų lašinių.


GAMINIMAS:

Apvirus grybus sumalkite. Virtus kiaušinius smulkiai sukapokite. Smulkiai sukapotus svogūnus pakepinkite aliejuje. Paruoštus produktus sudėkite į dubenį, įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, prieskonių ir išminkykite.

Baigiant minkyti,k įdėkite smulkiai supjaustytus lašinius. Paruoštą masę sudėkite į marlę ir truputį pavirinkite. Po to ją išimkite ir paslėkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668