500 g jūrinių lydekų,
3 obuoliai,
3 svogūnai,
žiupsnelis žuvų prieskonių,
pusė stiklinės aliejaus,
1-2 kiaušiniai,
3 šaukštai miltų,
3 morkos,
3 pomidorai,
500 ml vandens,
žiupsnelis druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Žuvis nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pabarstykite prieskoniais. Pamirkykite plaktuose kiaušiniuose, pavoliokite miltuose ir iškepkite pusėje kiekio aliejaus. Išimkite ir laikykite šiltai.
Svogūnus ir morkas supjaustykite griežinėliais, obuolius ir pomidorus - skiltelėmis. Daržoves ir obuolius kepkite likusiame aliejuje, kol suminkštės. Ant jų sudėkite žuvis, pabarstykite druska, pipirais, supilkite vandenį ir kelias minutes patroškinkite. Patiekite su balta duona.