Mėsos šlaunelės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mėsos šlaunelės


INGREDIENTAI:

800 g kiaulienos,
1 svogūnas,
1 šaukštas sviesto svogūnams pakepinti,
1 šaukštas grietinės,
prieskonių,
žalumynų,
druskos.


GAMINIMAS:

Kiaulienos nugarinė prie šonkauliukų supjaustoma gabaliukais, išimami kauliukai (jie bus reikalingi šlaunelėms), mėsa pamušama, pabarstoma pipirais, druska ir apdedama pakepintais svieste svogūnais, pabarstoma petražolių lapeliais ir į vidų įdedamas išimtas ir nugramdytas kauliukas. Mėsa susukama, surišama ir ištroškinama su prieskoninėmis daržovėmis.
Patiekiama, nuėmus siūlus ir užpylus tuo pačiu perkoštu padažu, kuriame buvo troškinama. Į perkoštą padažą pridedama svieste pakepintų svogūnų, grietinės ir maišant pakaitinama. Valgoma su virtomis bulvėmis, raugintais agurkais. Tai šventinis valgis kaime.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668