400 g kiaulienos kumpio su kaulu,
300 g bulvių,
2 šaukštai sojų padažo,
svogūnas,
2 skiltelės česnako,
raudona saldžioji paprika,
400 g konservuotų pomidorų,
400 ml vištienos sultinio,
šaukštas smulkintų aštriųjų paprikų,
žiupsnelis smulkintų peražolių,
druskos, pipirų,
2 šaukštai aliejaus.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais, apšlakstykite šaukštu aliejaus, išmaišykite ir palikte keliolikai minučių. Mėsą apkepinkite keptuvėje įkaitintuose dviejuose šaukštuose aliejaus ir išimkite.
Svogūną ir česnako skilteles susmulkinkite ir kartu su aitriosiomis paprikomis pakepinkite likusiame aliejuje. Konservuotus pomidorus sutrinkite. Į keptuvę su svogūnais sudėkite apkepintą mėsą, supilkite sojų padažą, vištienos sultinį, sukrėskite pomidorus.
Išmaišykite ir užvirinkite. Sudėkite nuskustas ir ketvirčias supjaustytas bulves, didokais kubeliais supjaustytą saldžiąją papriką, uždenkite ir troškinkite 15 minučių. Suberkite petražoles, pasūdykite, pagardinkite piprais ir išmaišykite.