Tradicinė Neapolietiška pica receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tradicinė Neapolietiška pica


INGREDIENTAI:

300 g miltų,
vandens,
15 g kepimo mielių,
50 g alyvuogių aliejaus,
druskos,
300 g pomidorų tyrės,
150 g ančiuvių,
150 g fermentinio sūrio,
trintų čiobrelių.


GAMINIMAS:

Iš miltų, mielių, maždaug 100 g vandens ir druskos paruoškite lipnią tešlą (ji turi būti panaši į duonos tešlą). Palaikykite 1 valandą, kad pakiltų. Po to tešlą truputį paminkykite, iškočiokite 1,5 cm storio sluoksniu, suteikite skritulio formą. Užlenkite kraštus; tešlą padėkite ant skardos ir dar pusvalandį palaikykite šiltoje vietoje.

Tada ant tešlos sukrėskite pomidorų tyrę, plonomis juostelėmis supjaustytą sūrį, išdėliokite ančiuvius. Apšlakstykite alyvų aliejumi ir pabarstykite trintais čiobreliais. Kepkite karštoje orkaitėje 30-40 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668