12 šviežių kukurūzų burbuolių,
150 g pieno,
bazilikų,
Kajeno pipirų,
druskos,
50 g svogūnų,
30 g sviesto,
50 g pomidorų padažo.
GAMINIMAS:
Nuo burbuolių nulupkite lapus, juos nuplaukite; burbuoles sutarkuokite. Nuluptus svogūnus susmulkinkite, pakepinkite svieste ir supilkite į gana didelį puodą. Supilkite pomidorų padažą, suberkite tarkuotus kukurūzus, druską, pipirus, įmeskite ankštinį pipirą. Supilkite pieną ir virkite, kol masė sytirštės.
Paimkite didesnius kukurūzų lapus, padėkite ant jų po šaukštą paruošto įdaro; lapus suvyniokite ir apriškite juostelėmis, išpjautomis iš likusių lapų. Kitame puode užvirinkite vandenį, sudėkite į jį kukurūzų bandutes. Virkite 25 minutes ant vidutinės ugnies. Išgriebkite, nuvarvinkite. Tiekite su lapais.