Graubiundeno pyragas (Gâteau des grisons) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Graubiundeno pyragas (Gâteau des grisons)


INGREDIENTAI:

400 g sluoksniuotos tešlos,
90 g sviesto,
90 g saldžiųjų migdolų,
aviečių,
gervuogių ar abrikosų uogienės,
trinto cinamono,
90 g tarkuotų džiūvėsių,
60 g miltų,
5 kiaušiniai.


GAMINIMAS:

Sluoksniuotą tešlą iškočiokite 1-1,5 cm storio sluoksniu, sudėkite į 30 cm diametro torto formą. Ta pačia tešla išklokite formos kraštus. Uždėkite (pagal skonį) uogienės sluoksnį. Paruoškite tokį mišinį: dubenyje iki baltumo išsukite sviestą; vieną po kito sudėkite kiaušinių trynius, suberkite kapotus migdolus, tarkuotus džiūvėsius ir cinamoną.

Kiaušinio baltymus išplakite iki standžių putų, sumaišykite su miltais, sukrėskite į ankščiau paruoštą masę. Viską sudėkite į torto formą. Kepkite 45 minutes karštoje orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668