900g. kalakuto krūtinėlės,
600ml. stipraus vištienos sultinio,
8g. želatinos,
3 raudonieji greipfrutai,
šiek tiek šviežių arba džiovintų šalavijų,
druskos,
ką tik grūstų pipirų mišinio.
GAMINIMAS:
Sultinyje ant lėtos ugnies išvirtą kalakutieną išimkite iš puodo ir supjaustykite. Šiltą sultinį perkoškite, įmaišykite išbrinkintą želatiną, šiek tiek praaušinkite ir supilkite ką tik išspausto greipfruto sultis. Paruoštos želė įpilkite į formą, kad padengtų dugną, ir palaikykite šaltai, kol sustings. Sluoksniais sudėkite paukštienos gabalėlius, nuluptas greipfruto skilteles (tarpskiltelines plėveles galima nupjaustyti), sudėkite šalavijų lapelius, užpilkite likusia želė, uždenkite ir palikite šaltoje vietoje, kol sustings.