Argentinietiškas jautienos sultinys (Potaje de la pampa) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Argentinietiškas jautienos sultinys (Potaje de la pampa)


INGREDIENTAI:

4-5 l šalto vandens,
1 kg 500 g jautienos (šlaunies),
200 g morkų,
125 g ropių,
250 g porų,
2 maži džiovinti ankštiniai pipirai,
60 g turkiškų žirnių,
400 g salierų šaknų,
150 g saldžių batatų,
400 g kukurūzų grūdų (konservų),
30 g druskos,
Kajeno pipirų,
čiobrelių,
lauro lapų.


GAMINIMAS:

Mėsą sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį. Sudėkite nuluptas, nuplautas, supjaustytas į 2-4 (pagal dydį) dalis daržoves: morkas, ropes, porus. Tada suberkite turkiškus žirnius, sudėkite gabaliukais supjaustytas salierų šaknis ir batatus.

Valandą prieš baigiant virti įberkite žiupsnį Kajeno pipirų, įmeskite 2 mažus džiovintus ankštinius pipirus. 10 minučių prieš tiekiant į stalą, suberkite konservuotus kukurūzus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668